Corona Recovery Massage

Klachten na Corona

Na Corona kun je vervelende klachten houden. Of het nu mild of ernstig is verlopen. Onbewust is je lichaam in een kramp geraakt en houdt spanning vast. 

Deze klachten kunnen zijn vermoeidheid, kortademig, gewricht- spier- of hoofdpijn, geheugen- of concentratieverlies, angst of depressie, verergering van klachten na fysieke of mentale activiteit, een opgejaagd gevoel, een gevoel van aanstaan of andere soms vreemde klachten.

Het is gebleken dat er tijdens het ziekte proces meer bindweefsel wordt gevormd tussen de cellen  zoals op het middenrif, met als gevolg oa een verminderde kracht in de ademhaling. Een aantal delen in je lijf zit in de slaapstand, terwijl andere delen nog erg aanstaan. Ook zijn de cellen vergeten hoe ze met elkaar moeten communiceren. 

Een Corona Recovery Massage heeft als doel om de klachten als gevolg van Corona jou te helpen je lichaam te herstellen. 

Voor jou?

Voor jou als je het gevoel hebt nog niet de oude te zijn na Corona te hebben gehad. Of het nou om milde of ernstigere klachten gaat.

Bij sommige is 1 x voldoende en bij andere is het nog effectiever om het om de week of om de 2 weken een paar keer te herhalen. 

Hoe werkt het

We starten met een korte intake. Het is een activerende massage waarbij ik gebruik maak van massageolie. Er is veel uit balans dus we gaan activeren, resetten, aarden, ontspannen, werken aan je zelfhelend vermogen en vormen waarbij de staat van aanstaan afgeschakeld kan worden.  

Gun jezelf deze massage om lichaam en geest weer in evenwicht te brengen. Ik help je graag hierbij.

De massage duurt een uur en kost € 60,-

Bel, app of mail voor een afspraak:
0617242794
cjoosterveen@gmail.com